2009. december 21., hétfő

Szibériai bordély

SZIBÉRIAI BORDÉLY
avagy Márti és Nitta kalandjai a pesti téli éjszakában
(képes dráma-riport)

Szereplők:
Márti - single lady from the 6th district
Nitta - single lady from the 7th district
IKEA - poligamist mall - originally born in Sweden
Pápai Hús 8,445 kg sausages big box - from western Hungary
Tram No. 3 - type TW 6000 - from Hannover

Helyszínek: intimate flat - i30
IKEA - mall from the 14th district
streets of Budapest
tram from Hannover

történt egyszer, egy szép vasárnapon, hogy két egyedülálló lédi, a márti és a nitta társaságra vágytak a téli éjszakába'. összejöttek a bázison, az i30-i lakáson egy traccspartira, hogy megvitassák, vadászatuk lényegi pontját, és a stratégiát. tervet készítettek, centivel szükséget mértek, majd elindultak - az ikeába. a kék-sárga franchise kéjenc már felkészülve várta őket. alsó és felső tájéka egyaránt az örömet szolgálta. busás választékot kínált kincset érő élvezetekből a lányoknak. kacérkodott velük, szép szavakkal udvarolta: válassz engem kedves márti, jöjj közelebb, kedves nitta. és a lédik igent mondtak - bedölve a mall évtizedes tapasztalatainak.

de incselkedtek ám a szépek is, kérették magukat, mert marketinget tanultak. megdolgoztatták az oldboyt, a svéd ingvar kampradi ivadékot. nem adták könnyen magukat. itt egy szép függöny, ott egy fack anál, jaj, de szép az a fürdőszobai kád! mentek tovább a showroomba' és nicsak, egy eladó toppan, s ér a nyomukba. kérdezi: és a kanapé, lányok? hogy is gondoljátok? hány centi az ideálotok? ó, jó sok, de persze nem csak az a lényeg - felei a két hölgy, mert kedvelik a kényelmet s a társasjátékot, mindeközben márti s nitta kórusba' nevet s máris tovalibben. az alkalmazott elillan, helyébe egy vásárló lép: csak nem két szép fehérnép?! de jő asszonya, s orrára koppinta.

a románc folyományaképpen vettek a lányok vágódeszkát, tányérokat, függönykarnist és -karikát. edénycsurgatót, teamécsest, szép ívű asztali lámpát, hozzá izzót, negyvenest. ágy alá csúsztatható ruhatartót, néhány tányért, paplanhuzatot és müzlis edényt.

az aktus természetes eredményeképpen megéheztek, pápai virsliből cseddár sajtos hotdogot rendeltek, mustárral, majonézzel koronázták meg az étket és közben nevetgéltek. zárásig maradtak a lokálban, az örsvezértérikeában.

trófeáikat nem hagyták parlagon, becsomagolták széles asztalon selyempapírba, a kényesebb elemeket pápaivirslis kartondobozva rakva.

majd mindezen eseményeket a dagerrotípia utódeszközével rögzítették, hogy kéjes estjük nyomát ne veszítsék. fényképezkedtek az ikea udvarán, a hannoveri villamoson és számos utasának megbotránkozó arcán. képkockáikat ti is megkukkolhatjátok.

P.S.: a történet á la fluxus tartalmaz némi nemi tódítást - vigyázzatok!

Forrás: saját írás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése