2010. július 21., szerda

Kiállítás Keresztes Zsófi 'Palinta' horror babáiból


Keresztes Zsófi 'Palinta' horror babái, a CISTAS-ok beköltöznek a TELEP-re. Hatalmas munka, komoly odafigyelés és precizitás eredményei, melyeket 2 hétig tekinthettek meg a Gozsdu E udvarában. A Telepre tervezett kiállítást Szöllősi Géza nyitja meg, majd a The Future Shepherd & Kettestelep zenél.

Kiállítás: 'A hinta a földtől való felemelkedést, szárnyalás illúzióját kelti, de magában foglalja a zuhanás lehetőségét is, hisz jelen esetben alattunk több méter mély lyuk tátong. A fent és a lent összefonódása, a függés, de a szárnyalás lehetősége is. Mozgunk de nem haladunk. A hinták és hintázók alapanyagául női fűzők szolgálnak, melyek egyszerre sugallnak puhaságot, képlékenységet, de fenyegető kötöttséget is.'

Helyszín: VII.ker. Dob utca 16. Gozsdu 'E' udvar
Időpont: 2010.07.23. Péntek 19.30-23.30-ig

A TELEP egy fiatal magánszemélyek kezdeményezésére létrejött nyári megmozdulás, amelynek a Gozsdu Udvar ad otthont. A projekt elsődleges célja egy olyan összművészeti alkotótér létrehozása, ahol eddig kevésbé ismert, főleg az undergroundban nevet szerzett, tehetséges magyar művészek kapnak lehetőséget arra, hogy megmutassák munkáikat a nagyérdeműnek. A szervezők számára fontos, hogy a befogadott művészek – legyenek amatőrök, vagy profik -, manuális technikákkal alkossák meg műveiket, de ezen belül bármilyen műhelytechnikát alkalmazhatnak. Annak érdekében, hogy a kiállítások, művészeti megmozdulások olyan környzetben valósuljanak meg, amelyek közelebb hozzák egymáshoz az alkotókat és a látogatókat, hétről hétre változatos programokkal – kiállításokkal, workshop-okkal, filmvetítésekkel és bulikkal - várja a TELEP az érdeklődőket.
Nyitvatartás:
Hétfő - Szombat: 16:00- 24:00
Vasárnap: 10:00 - 24:00 / 10:00-tól Gouba Bazár

Forrás: TELEP honlapja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése