2010. augusztus 16., hétfő

A 'boulevard&brezsnyev galéria' pályázati felhívása kreatív látványtervek készítésére



A Magyar Kétfarkú Kutyapárt programjában szereplő ígéreteket szeretnénk látványtervekkel is bemutatni (foto, videó, animáció, stb). Ha találsz a programban vagy az alább felsoroltakban kedvedre valót, akkor küldd el nekünk a bbalapitvany@gmail.com címre. A beküldött terveket közzétesszük!

A GELLÉRTHEGYI ENERGIANYELŐ
A Gellért-hegyen felépítjük a IV. Béla Energianyelőt, amely a világűrből begyűjtött energiákat alakítja a Föld számára felhasználhatóvá. A rendszer segítségével megvalósulhat régi álmunk, és végre bevezethetjük az ingyenes áramszolgáltatást, 10 évre visszamenőleg.

AJRO avagy EURÓ
Pártunk egyértelmű választ ad a devizahitelesek gondjaira, valamint a forintárfolyam-ingadozások okozta problémák kezelésére azzal, hogy 2005-ben bevezettük a közös európai fizetőeszközt, az eurót.
Bevezetjük a pénzosztást az eddigi pénzszórás helyett!
Feladat: bankót kellene csinálni, amelyen pl. a Rózsa Sándor űrkikötő vagy az elárasztott Nagykörút szerepel , illetve bármi, ami nem létezik. Egy- és kétoldalas munkákat várunk.

ÚJ ÁLLATFAJOK LÉTREHOZÁSA
Befoltozzuk az ózonlyukat, megállítjuk a globális klímaváltozást, csökkentjük Azerbajdzsán káros anyag kibocsájtását. Nagy probléma, hogy az emberi tevékenység miatt sok állatfaj kihalt! Új fajokat hozunk létre a kihaltak helyett, hogy számukat stabilizáljuk.

ÉDESVíZI DELFINEK A DUNÁBAN, BALATONBAN
Delfináriumot Budapestre! Képzeld el, amint delfinek ugranak VÖCSÖK! hajó után, gyerekek mosolyognak, a Balatonon is akár…

HULLÁMVASÚT
Abból a célból, hogy végre kitilthassuk a turistabuszokat a belvárosból, a várost átszövő hullámvasutat helyezünk üzembe.

MARGITSZIGET
A Margit-szigetet leúsztatjuk a Margit-híd és a Lánchíd közé, mert ott jobban nézne ki.

DUNA A KÖRÚTON
Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna- és lagúnahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók

RÓZSA SÁNDOR ŰRKIKÖTŐ
Renováljuk hozzuk, és komoly fejlesztésekkel bolygóközi űrkikötővé építjük ki az elmúlt években méltatlanul elhanyagolt szegedi űrállomást, fellendítve ezzel a Szegedre irányuló bolygóközi turizmust.


Várjuk munkáitokat!

Victora Zsolt
B&B


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése