2011. szeptember 28., szerda

Why Not – Miért Ne Magyarul? - koncert a Jazzy Pub-ban


A Why Not zenekar pontosan két éve létezik és pontosan azóta hívta fel magára a figyelmet a mindig újdonság erejével ható átdolgozásaival. Olyanokkal, mint például Lady Gaga Pokerface, amely a Jazzy Rádió hallgatónak tetszését is elnyerte!

Why Not – Miért Ne, vagyis ismert dalok négy nagyszerű zenész szemüvegén keresztül, amely néhol kellően rózsaszín néhol pedig olyan dalokra fókuszál, amelyeket alig vagy még soha nem játszottak el az eredetitől eltérően.
Vagyis a Why Not nem csak kreatív és újszerű, hanem meghökkentő választásaival egyedi színfolja a budapesti és egyre gyakrabban a a vidéki koncert életnek is.

Szeptember 30-án pedig egy teljesen új oldalukról mutatkoznak meg. Végig túrva ugyanis az összes retrovideót, elnevetgélve jó pár zenekari próbát kiválasztották az elmúlt idők számukra meghatározó magyar slágereit és neki álltak, hogy abból valami igazán Why Not ízűt gyúrjanak. Az eredmény a Jazzy Pubban lesz hallható, ahol a közösnég nem csak egyszerű átdolgozásokat hallhat, hanem igazi tranformációkat, amelybe a zenekar kreativitásán túl számtalan új fajta technikai megoldás és közönséget megmozgató friss elem lesz majd látható és hallható!

Why Not – Miért Ne magyarul! Négy mindenre elszánt zenész szemszögéből, úgy ahogy eddig még elképzelni sem tudtad!

Helyszín: Jazzy Pub
Időpont: szeptember 30., 21 óra


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése